Višegodišnje iskustvo firme Orbis u postavljanju informacionih sistema i veliki broj projektovanih i realizovanih računarskih mreža i komunikacija, od malih "SOHO" sistema pa sve do računarskih mreža sa nekoliko desetina radnih stanica, su dovoljan pokazatelj mogućnosti našeg stručnog tima koji je u stanju da ispuni i najsloženije zahteve koji mogu biti postavljeni pred nas od strane naših korisnika.

Projektovanje računarskih mreža - Na osnovu Vaših potreba i zahteva naš tim stručnjaka će Vam ponuditi nekoliko konceptualnih rešenja za izgradnju računarskih mreža koja odgovaraju vašem zahtevu i u saradnji sa vama izabrati najbolje i najefikasnije rešenje. Pravilno osmišljena i isprojektovana računarska mreža je osnova efikasnog i pouzdanog rada umreženih računara, potpunog upravljanja mrežom kao i brze i lake proširivosti mreže po svetski priznatim standardima tj. strukturnim kabliranjem informacione mreze.

Realizujemo sve tipove računarskih i komunikacionih mreža počev od pasivne infrastrukture pa do instalacije i puštanja u rad aktivne mrežne opreme. Izvodimo sisteme strukturnog kabliranja bazirane na UTP, FTP i STP kablovima i pasivnim komponentama kategorije 5E i 6 sposobne da prenose sve danas aktuelne mrežne protokole uključujući i 1000Base-T Gigabit Ethernet na 10/100/1000 Mb/s. Takođe, realizujemo i fiber optičke mreže bazirane na multi-mode i single-mode fiber optičkim kablovima, kao i Wireless LAN IEEE 802.11x mreže.

Bookmark and Share