miniNa našem sajtu mogli ste da se upoznate sa 360° virtuelnim šetnjama. Virtuelne šetnje koje imamo u ponudi omogućavaju posetiocu da se kreće kroz vaš prostor koji želite da predstavite u 360°. Po nekada ovo nije dovoljnopa iz tog razloga uvrstili smo ponudu i fotografije od 360 stepeni snimane iz vazduha. Naša ponuda je tu za vas da vam omogući prikaz u 360° za sve što želite da prikažete iz vazduha odnosno ptičije perspektive.

Kako pogled iz vazduha od 360 ° može da pomogne vešem preduzeću?

Danas, pogotovu u ovo vreme pandemije Covid 19, ljudi su gotovo navikli da očekuju od vašeg preduzeća ili nekretnine da im ponudite virtuelnu šetnjuu 360°. Na ovaj način možete predstaviti sve ono što je atraktivno za videti u vašoj okolini i to sve na vašoj virtuelnoj šetnji.

Vaše 360° fotografiju na Google maps!

Već uveliko znate da je Google maps već odavno omogućio postavljanje fotografija u 360°.  Pozovite nas da fotografišemo u 360 ° iznad vašeg poslovnog prostora, nekretnine ili imanja. Ove fotografije ćemo za vas postaviti u Google maps. Sigurni smo da će ovakve fotografije u 360° iz vazduha oduševiti sve vaše klijente.

Fotografije iz vazduha / snimci sa drona od 360 °

Ako se nalazite na odličnoj lokaciji potrebno je da o tome obavestili svoje potencijalne klijente. Sa fotografijama u 360° iznad vaše nekretnine učinićete atraktivnijom vašu virtuelnu šetnju. Ništa ne predstavlja vašu nekterninu efikasnije od virtuelne šetnje kroz nju. Prdivan je je osećaj to što možete predstaviti vašu nekretninu iz ptičije perspektive. Ovako izradjene fotografije stvaraju osećaj je kao da letite iznad nekretnine koja predstavljate. Predstavite svoju prelepo okolinu, obližnju reku,jezero ili bazen. Neograničene su mogućnosti. Pozovite nas već danas da vam sastavimo ponudu.

Način na koji snimamo fotografije od 360 ° iz vazduha?

Za izradi fotografija u 360° koristimo dronove DJI kompanije. Da bismo izradili fotografiju u 360° potrebno je da uz pomoć drona fotografišemo 24 snimka sa te pozicije. Nokon toga ove fotografije  je potrebno spojiti kako bi se oformila sferna  fotografija u 360°.  Prilikom fotografisanja preduzimamo sve mere bezbednosti i poštujemo sve zakonske regulative kako bi se izbegle sve eventualne mogućnosti bilo kakvog incidenta.  Pozovite nas danas za besplatne konsultacije na 064/187-970-4

Bookmark and Share