LASER TONER KERTRIDŽI INKJET KERTRIDŽI
laser toner kertridžORBIS doo u svojoj ponudi ima visokokvalitetne kompatibilne (brand-new) i fabrički reproizvedene (remanufactured) laser kertridže najpoznatijih svetskih proizvođača – Retech, Orink, Print-Rite i G&G.
Inkdžet kertidžiORBIS doo prodaje 
 
kompatibilne(brand-new) i fabrički reproizvedene (remanufactured) inkjet kertridže izuzetnog kvaliteta - G&G, Orink.
Detaljnije Detaljnije
RIBONI; TRAKE ZA KALKULATORE I PISAĆE MAŠINE; FILMOVI I TONERI ZA FAX APARATE TONERI ZA KOPIR APARATE
Riboni, trake za kalkulatore i pisaće mašine, filmovi i toneri za fax aparateORBIS u svom prodajnom programu nudi širok asortiman kompatibilnih ribona G&G i Print-Rite, filmova i tonera za Panasonic, trake za kalkulatore i pisaće mašine. Toneri za kopir aparateORBIS doo  prodaje veoma kvalitetne tonere za kopire RYO i Print-Rite po provereno najboljim cenama na tržištu. U ponudi se nalaze najpopularniji modeli brendova CANON, RICOH i MINOLTA
Detaljnije Detaljnije
TONERI I DELOVI ZA RECIKLAŽU LASER KERTRIDŽA DELOVI ZA KOPIR APARATE
Delovi za reciklažuKod nas možete nabaviti tonere i delove za reciklažu samo proverenog kvaliteta. Obzirom da radimo sa proizvođačima i dobavljačima svetskog renomea (Static Control Components, Fuji, LG) omogućavamo vam da obavite potpuno profesionalnu i sigurnu reciklažu laserskih kertridža. Delovi za kopir aparateORBIS doo vam nudi i širok asortiman delova za analogne i digitalne kopir aparate za Canon i Ricoh.
Detaljnije Detaljnije
Bookmark and Share